NES Health BWS

Het is vaak niet duidelijk welke disbalans in je lichaam gezondheidsklachten veroorzaakt of bepaalde symptomen geeft. Omdat ik gespecialiseerd ben in het NES Health BWS Systeem kan ik je helpen bij het analyseren van die disbalans. Daarna heb je de mogelijkheid die te corrigeren om zo je lichaam de beste mogelijkheid te geven zichzelf te herstellen.

Het NES Health BWS Systeem is het resultaat van jarenlang wetenschappelijk onderzoek dat heeft geleid tot een bio-energetische routekaart van het menselijk lichaamsveld. Een kaart die verwantschap vertoont met het meridiaansysteem zoals we dat kennen vanuit de Oosterse Geneeskunst. Het NES Health BWS Systeem maakt het mogelijk dat verstoringen in het lichaamsveld snel, gemakkelijk en efficiënt zichtbaar gemaakt kunnen worden. Dit dankzij de nieuwste inzichten in de techniek en in de natuurkunde. Correctie van die verstoringen kunnen effectief en pijnloos zijn, zeker in een vroeg stadium.

Scannen

NES Health BioEnergetix WellNES als natuurgeneeskundige methode

Door met de hand contact te maken met een soort computermuis wordt je lichaamsveld beoordeeld waardoor snel de verstoringen daarin zichtbaar worden gemaakt.
De uitkomst van de meting kan een onbalans in de energiehuishouding zijn maar ook een onbalans in de informatievoorziening cq. de prikkeloverdracht tussen weefsels en organen. Verder geeft de meting details over de overgevoeligheden, de opname, cq. de verwerking van voeding en over de invloed van milieufactoren. Ook kunnen de mentale en emotionele aspecten die aan je klacht ten grondslag liggen, aan de orde komen.

miHealth

De NES miHealth kan het zelfgenezend vermogen van je lichaam helpen bij het oplossen van blokkades. Ze doet dat in het bijzonder op die delen van het lichaam waarmee het in contact is.
Het doel van een dergelijke behandeling is de energiestroom te optimaliseren zodat de informatie weer vrijelijk kan stromen. Een dergelijke behandeling bereidt het lichaam tevens voor op het gebruik van Infoceuticals en kan zo de effectiviteit daarvan verhogen.
De effecten kunnen vaak binnen korte tijd merkbaar zijn. Een behandeling met de miHealth tijdens het consult kan direct verlichting geven bij lichamelijke klachten.

Infoceuticals

infoceuticals

Dit zijn druppels waarin minerale sporenelementen zijn opgelost. Ze bevatten bio-energetische informatie waarmee het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund kan worden. Het helpt het geheugen van het lichaam er aan te herinneren hoe het hoort te functioneren zodat het de juiste acties daarvoor weer op kan pakken. Eenvoudig gezegd zou je de druppels kunnen vergelijken met een vorm van vloeibare acupunctuur. Ze zijn gemakkelijk in te nemen met een beetje water. Infoceuticals zijn bedoeld voor dagelijks gebruik en kunnen zo helpen om de onderliggende oorzaken van de onbalans in het menselijk lichaamsveld te corrigeren.
Per consult worden gemiddeld vier infoceuticals aanbevolen.

Referenties:
https://www.neshealth.com/science/how-nes-works/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •